Představujeme: Kurz fotografování pro pokročilé

Na stránkách Online fotoškoly jsme nedávno spustili nový kurz, který nese název Kurz fotografování pro pokročilé. V tomto článku si jej krátce představíme.

Komu je kurz určen?

Jak už název napovídá, Kurz fotografování pro pokročilé je určen hlavně těm, kteří už základy focení dobře zvládají a chtějí si dále rozšiřovat své fotografické znalosti a dovednosti.

Co je náplní kurzu pro pokročilé?

Kurz se zaměřuje na náročnější teoretická i praktická témata. Tato témata jdou často nad rámec běžných potřeb fotografů a ocení je tak spíše zájemce o hlubší vhled do problematiky, nežli typický amatérský či profesionální fotograf. Dobrou představu o tematické náplni tohoto kurzu si můžete udělat ze seznamu lekcí, který je k dispozici zde.

Jak je kurz organizován?

Z hlediska formátu kurzu a organizace studia se kurz pro pokročilé nijak neliší od základního kurzu. Jestliže jste tedy v minulosti základní kurz absolvovali, budete se i v tomto novém kurzu cítit jako doma. Více o tom, jak kurzy na Online fotoškole probíhají, se dočtete zde.

Je absolvování předchozího (základního) kurzu nutností?

Rozhodně ne! Kurz pro pokročilé je koncipován tak, aby dobře posloužil i tomu, kdo základním kurzem neprošel. Je však nutné mít předchozí zkušenosti s focením a zvládat základy, protože těm se již kurz pro pokročilé nevěnuje.

V čem mi tento nový kurz pomůže?

Cílem kurzu pro pokročilé je svým účastníkům především rozšiřovat obzory v oboru fotografie. Nečekejte od kurzu instantní, skokové zlepšení v jakékoliv jedné, konkrétní disciplíně (např. portrét). Kurz Vám přímo toto nenabídne, pomůže Vám však dopracovat se celkově významně širšího rozhledu v oboru, pomůže Vám pochopit některá notoricky problematická témata, na kterých se spousta lidí "zasekne", a ukáže Vám nové cesty a nové možnosti, jak věci fotit a jak si poradit v některých náročnějších situacích.

Podrobněji o tomto novém kurzu se dočtete zde.

Kam dál?